Coaching

Samen Bewegen onderscheidt vijf vormen:

 

Mobiliteit: individuele loopbaancoaching
Samen je actieplan “persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief” maken. Afscheid nemen en je begeleiden t/m een nieuwe uitdaging in je loopbaan. In loondienst of als zelfstandige.

 

Persoonlijke coaching
Vraagstukken waar je als medewerker of leidinggevende tegen aanloopt en/of die anderen signaleren samen oppakken, van meerdere kanten bekijken, een plek geven en werken aan “leerpunten”.

 

Coaching van projectteams
Samen als projectteam de kneepjes van het werken in en met projecten onder de knie krijgen. Ook welke projectrol past het beste bij jou. En hoe haal je maximaal rendement uit de relatie met je opdrachtgever en klanten.

 

Begeleiding managementteams
Innovatief en effectief onderling samenwerken, elkaars sterke kanten benutten, kansen en uitdagingen voor de organisatie oppakken en onderlinge knelpunten bespreken.

 

Teambuilding op team- of afdelingsniveau
Het optimaliseren van de teamgeest via een vorm van kruisbestuiving, elkaars talenten benutten, belemmeringen en valkuilen in beeld brengen en verbeterafspraken maken. Professioneel met elkaar omgaan en trots zijn op de eigen organisatie is het resultaat.

 

Hebben wij samen een “klik”? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking Jan Postema.